Thursday, 13 December 2012

Welcome to Sehebat

Nah!!!That is my school picture.Sekolah ni memang cool gila.Aku suka gila dengan sekolah ni.Cikgu-cikgu dia pon best jugak.Sekolah ni banyak memberi aku cabaran dan pengajaran.Cikgu Halim,Cikgu Irwan,Sensei Shafian,Sensei Norizan,Cikgu Adzimi and Cikgu  uriany are my favourite.Mereka semua sporting an cool belaka,cewahhh!!Aku dapat ramai kawan baru dekat sini.Budak ruggers la yang paling sporting gila.Otak kami semua gila-gila sikit.Dorang semua la yang menceriakan hari aku.Kami gengam pada suatu prinsip iaitu 'Once a ruggers it will always be a ruggers". Pergi mane-mane kami mesti one pack tapi takde la sampai pergi toilet pun kena one pack.Ouh x lupa jugak dekat Iman,Misha,Arinah,Marsha.Aku suka kacau dorang.Dorang pun selalu buat aku happy jugak.1 Bijaksana,itulah kelas aku.Aku duduk sebelah budak yang bernama Amrin.Dia ni baik orangnya.Kami suka study same-same.Dia pun bestfreind aku yang paling best gila nak mati.Dia tempat aku mengadu bila aku ada masalah.Dia suka tolong aku dan aku pun suka tolong dia.Zamrud 2,itu la dorm yang paling happening kat aspura.Banyak kenangan manis dan pahit dekat situ.Aku sayang gila dengan dorm tu sampai nak tinggalkan dorm tu pun rasa macam berat hati je.Okay aku tu je la serba sedikit tentang sekolah aku.K,bye.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Isee. student sehebat ,, pernah datang sekali waktu ambil student gamelan,, sehebat cantik !

    ReplyDelete
  3. Thanks.Abang mesti budak sasem kan???Saya teringin jugak nak pergi sasem.

    ReplyDelete